صادرات خرما به روسیه یکی از چندین مقصد صادراتی خرمای ایران است. چراکه صادرات خرما به ترکیه, صادرات خرما به کانادا, مالزی و کویت نیز انجام میشود. انواع خرما در ایران مانند خرمای مضافتی, خرمای ربی, شاهانی, خاصویی و موارد دیگر کشت میشوند و به کشور ها دیگر صادر میشوند. خواص خرما را میدانیم و به دلیل خوشمزگی این میوه, خرید و فروش آن رونق پیدا کرده است.

چرا صادرات خرما به روسیه؟
همانطور که میدانید خرما, میوه درخت نخل است که در آب و هوای گرمسیری قابل پرورش است. بنابراین همانطور که میدانید کشور روسیه به دلیل شرایط آب و هوایی خاص, امکان تولید بسیاری از محصولات کشاورزی خصوصا خرما وجود ندارد.
در نتیجه خواستار خرید خرما از کشور های خاورمیانه و آسیای جنوبی است. شرکت گیلدا افتخار سالها تجربه در زمینه صادرات خرما به کشور های دیگر را دارد. اگر قصد خرید خرما داردید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.
تماس با ما
جمعیت کشور روسیه بیش از 145 میلیون نفر است و یکی از کشور های است که برای مواد غذایی مصرفی خود بسیار به دیگر کشور ها وابسته است.
پس از اختلافات سیاسی اتحادیه اروپا و روسیه و تحریم های زیادی که علیه روسیه اعمال شد, این کشور مجبور به واردات مواد غذایی از کشور های دیگر شد.
این موضوع فرصت مناسبی برای صادرات خرما به روسیه از طرف ایران شد.
جمعیت مسلمانان در روسیه کم نیست بنابراین در ماه های رمضان ومناسبت های مختلف فروش خرما بسیار بالا میرود.
از طرفی صادرات خرما به روسیه در گذشته هم وجود داشته است و بخشی از اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار میدهد.
انواع خرمای صاداراتی ایران
در حال حاضر یکی از محبوب ترین نوع خرمای صادراتی ایران, خرمای مضافتی است. اما انواع دیگری نیز به فروش میرسد مانند:
- خرمای پیارم
- خرمای کبکاب
- خرمای ربی
- خرمای خاصویی
قوانین صادرات خرما به روسیه
صادرات نیز مانند هر کار دیگری نیار به مجوز و روش های خودش دارد. برای دریافت مجوز باید آخرین ابلاغیه های اتاق بازرگانی وزارت صنعت, معدن و تجارت, تحت عنوان راهنمای صادرات را بخوانید. بسیاری از بسته های صادراتی نیاز به مجوز ندارند که میتوانید در همان ابلاغیه مطالعه کنید.
مراحل ترخیص از گمرک و دریافت اظهارنامه خروجی از دیگر مواردی است که در این راه باید به آن توجه کنید.
فراموش نکنید که حدود 12 درصد از شرکت های روسی امکان واردات محصول به کشور خود را دارند. به این معنی است که ممکن است انبار و واسطه محلی پیدا نکنید و این کار شما را در کسب درآمد از روسیه کم میکند.
در ایران انواع خرما کشت میشود و بسیاری از افاد به دنبال صادرات خرما به روسیه هستند. اما اینکار مانند هر کار دیری سختی ها و دوندگی های بسیاری دارد.
دیدگاهتان را بنویسید